Chris Muñoz

 ”Live.Life.Loud.Repeat ”


Udover at være titlen på den kommende EP fra Chris Muñoz, er sætningen også blevet et mantra for singer-songwriterens sangskrivning. I følelsernes vold smedes medrivende og emotionelle sange, tilsat elektroniske beats og en lydmur af synth-klangflader. Musikken er en rejse ind i sindet på en sangskriver, der udforsker alle sider af livet og udtrykker sig gennem sin følsomme vokal og stærke melodier. Det er hverdagspoesi i et popunivers, hvor rockguitar og storladne arrangementer ligeledes omfavner lytteren.

 

Chris Muñoz er et singer-songwriter projekt i tæt samarbejde med producer Michael Larsen, der blev startet i august 2015.

Med blot to singler ude sikrede han sig en Danmarksturné i efteråret 2015 med Alex Vargas, og han har siden hen optrådt ved Emergenza sydfinalen og været blandt de udvalgte til Audition Days 2016.  

 

Livebandet består af et ungt og talentfuld hold. Guitarist Anders Bakdal på blot 18 år og trommeslager Niklas Larsen på 19, danner sammen med Chris og Michael et stærkt sammenspillet line up, der giver koncerterne sit særpræg. Når bandet indtager scenen, bliver der skruet op for volumen på guitaren og beatsne. Publikum kan derfor forvente et medrivende og slagkraftigt sæt leveret med passion.

 

Nu arbejdes på en ny EP med udgivelse i foråret 2017, hvor de to første singler ”A Walk (On The Dark Side)” og ”The Sounds” er tilgængelige.

 

”The Sounds”: https://soundcloud.com/chris-mu-oz-449353359/the-sounds

”A Walk (On The Dark Side)”: https://soundcloud.com/chris-mu-oz-449353359/a-walk-on-the-dark-side

”Rest Your Eyes (Official video)” (2016): https://www.youtube.com/watch?v=NM9gKIEBTEg

“When Words drop dead on the Floor EP” (2015):

https://soundcloud.com/chris-mu-oz-449353359/sets/when-words-drop-dead-on-the

Facebookhttps://www.facebook.com/chrismunozmusic 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCECLruYzNsqy-VKGiOJzh2A

 

Kontakt:

 

Christopher Tvilhøj,

+4561279017

chris_tvilhoj@hotmail.com

chrismunozmusic@gmail.com